ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ: Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Νίκαιας – Ρέντη αγκαλιάζουν τα παιδιά του Make a wish!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εξαιρετική πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Νίκαιας - Ρέντη Ιατρού Κώστα Μαραγκάκη

- Δείτε τη δράση που ετοίμασαν ενόψει Χριστουγέννων

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Νίκαιας - Ρέντη, για την εξαιρετική πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδικών Σταθμών Κώστα Μαραγκάκη, με την οποία θα δοθεί χαρά σε εκατοντάδες παιδιά!

Σκορπίζουμε χαμόγελα και ελπίδα στις ζωές των παιδιών που μας χρειάζονται για να συνεχίσουν να ονειρεύονται! Σε μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου μας στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

Φέτος, αγκαλιάζουμε τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος) και τους δίνουμε δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους!

Στηρίζουμε και ενισχύουμε το έργο της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Make – A– Wish με σκοπό να εκπληρώσει ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Το αστέρι της ευχής διατίθεται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς με τη συμβολική δωρεά των 2€ ! Ας φωτίσουμε τη ζωή ενός λιγότερου τυχερού παιδιού που παλεύει για τη ζωή του και ας δώσουμε δύναμη στην ευχή!

Ελάτε όλοι μαζί να μεταμορφώσουμε το αστέρι της ευχής σε αστέρι της αγάπης… Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.

Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή. Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή. Με τιμή

Ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Κωνσταντίνος Μ. Μαραγκάκης