ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ: Δείτε φωτογραφίες απ’ όλες τις γωνιές της πόλης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς έχει μπει η Nίκαια.

Μπορεί φέτος ο στολισμός στους κεντρικούς δρόμους να είναι εμφανώς πιο λιτός από προηγούμενες χρονιές παρ’ όλα αυτά η γιορτινή ατμόσφαιρα υπάρχει και γίνεται ακόμη πιο έντονη με τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο φωτογραφικός φακός της PP βρέθηκε στη Νίκαια και σας μεταφέρει εικόνες από κάθε στολισμένη και αστόλιστη γωνιά της.


Η περιήγησή μας ξεκίνησε από τα σύνορα της Νίκαιας με τον Πειραιά,στην οδό Μπελογιάννη και από το Δημαρχείο λίγους δρόμους πιο πάνω.

Στη συνέχεια βρεθήκαμε στην πλατεία του Αγίου Νικολάου όπου δυστυχώς τα έργα για το μετρό δεν επέτρεψαν να στολιστεί μια από της πιο κεντρικές πλατείες της πόλης.


Ακριβώς απέναντι όμως, στον πεζόδρομο επί της οδού Τσαλδάρη,η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική αφού μεγάλες γιρλάντες,φτιαγμένες από λαμπιόνια στολίζουν τον πιο εμπορικό πεζόδρομο της περιοχής.

Επόμενος σταθμός,πλατεία Κρίνης.

Η πλατεία που επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες δημότες δεν θυμίζει σε τίποτα Χριστούγεννα αφού δεν έχει τοποθετηθεί ούτε ένα στολίδι.


Λίγο πιο πάνω στην πλατεία Σπάθα η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη.

Ο λιτός στολισμός της πλατείας περνά σχεδόν απαρατήρητος αφού οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι έχουν στολίσει σπίτια και μαγαζιά, κάνοντας την πλατεία να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιοδήποτε άλλη στολισμένη περιοχή.

Διασχίζοντας τη Γρηγορίου Λαμπράκη βλέπουμε πως και εδώ δεν υπάρχει καθόλου στολισμός.


Με έκπληξή μας την ίδια ακριβώς εικόνα συναντήσαμε και στην Πέτρου Ράλλη.

Ευτυχώς ένα μικρό καραβάκι από λαμπιόνια στην πλατεία Δαβάκη,στο γνωστό σε όλους μας "Περιβολάκι" μας έκανε να θυμηθούμε πως έρχονται Χριστούγεννα αφού με τόσους αστόλιστους δρόμους παραλίγο να το ξεχάσουμε.