ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις νέες ΜΕΘ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Νέες κλίνες ΜΕΘ στα Νοσοκομεία «Σωτηρία» και Κρατικό Νικαίας

- Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Την ώρα που τα κρούσματα κορωνοϊού, αυξάνονται καθημερινά στην χώρας μας και τα νοσοκομεία βρίσκονται σε «ασφυξία», σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) κοινοποίησε τις πρώτες φωτογραφίες από τις εργασίες για την ανέγερση νέων κλινών ΜΕΘ στα νοσοκομεία «Σωτηρία» και Νίκαιας.

Νωρίτερα, σήμερα με αποκλειστικό θέμα την καταγραφή των κλινών ΜΕΘ και την προοπτική της περαιτέρω αύξησής τους, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπ. Υγείας, υπό τον υπουργό Βασίλη Κικίλια. 

siskepsi-ypoyrgeio-ygeias

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για το σχεδιασμό νέων κλινών ΜΕΘ στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ Αναστασία Κοτανίδου, ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Στάθης και ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστος Ροϊλός.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΘ: 

met1

met2

methnikaua