ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Δωρεά με είδη πρώτη ανάγκης για τους πρόσφυγες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας σχετικά με την συλλογή και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας, συμμετέχοντας στην δράση του Τριτοβάθμιου οργάνου μας, δηλ. της Ε.Σ.Ε.Ε. ( Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), με την συμμετοχή των Εμπορικών Συλλόγων στην προσπάθεια συλλογής αγαθών πρώτης ανάγκης για τους Πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας, ευαισθητοποιώντας τα μέλη του και όχι μόνο, με πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης προσπαθεί και θα συνεχίσει να προσπαθεί συλλέγοντας αγαθά πρώτης ανάγκης για τους τόσο ταλαιπωρημένους ανθρώπους που προσπαθώντας να βρουν καταφύγιο στην χώρα μας, χωρίς να φταίνε σε τίποτα, αναγκάστηκαν να αφήσουν την χώρα τους και τις περιουσίες τους, καταλήγοντας εδώ χωρίς που την κεφαλή κλείνε να προσπαθούν να επιβιώσουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας στην προσπάθεια του να συλλέξει αγαθά για τους Πρόσφυγες και μετανάστες, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συλλέξει τα κάτωθι :

- 7 sleeping bags

- 7 σκηνές μικρές

- 30 κουτιά γάλα εβαπορέ

- 20 βρεφικές κρέμες

- 40 πακ. Μπισκότα

- 24 τεμ. Νερό μεταλλικό των 500 γρ.

- Ιματισμός ( Ρούχα παιδικά – αντρικά – γυναικεία )

και συνεχίζουμε….

Τα παραπάνω είδη έχουν προσφερθεί ως δωρεά από ιδιώτες και μέλη, χωρίς να κοπούν παραστατικά, και για τον λόγο αυτό δεν παραδόθηκαν στο « ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Παραδόθηκαν στον Σύλλογο, και μη έχοντας την δυνατότητα να τα μεταφέρουμε στο πλησιέστερο σημείο συλλογής από τον παραπάνω φορέα, παραδόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, με σκοπό να δοθούν στον ίδιο τελικό προορισμό, δηλ. τους Προσφυγές, μιας και αντίστοιχη δράση υπάρχει και στον Δήμο μας. Έχοντας καλύτερη πρόσβαση στον Δήμο τα παραπάνω δόθηκαν στην Υπηρεσία του Δήμου για να προωθηθούν, και για το λόγο αυτό ότι δεν χρειάστηκε να κοπούν παραστατικά.

Σε περίπτωση εξέλιξης και οποιασδήποτε αλλαγής στον αριθμό των αγαθών που θα δοθούν από τον Εμπορικό Σύλλογο Νίκαιας προς τους πρόσφυγες και μετανάστες στην χώρα μας, θα ενημερωθείτε με νεότερη επιστολή μας. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην δράση μας και συνεχίζουν να συμμετέχουν με την οποιαδήποτε προσφορά τους προς τους αδυνάτους συνανθρώπους μας, δίνοντας ένα μεγαλύτερο νόημα στην έννοια της προσφοράς.

Πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.