ΝΙΚΑΙΑ: Aπομακρύνθηκε η χειροβομβίδα από το πλυντήριο αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στη Νίκαια για χειροβομβίδα σε πλυντήριο αυτοκινήτων

– Με επιτυχία πυροτεχνουργοί του στρατού την απομάκρυναν από το σημείο

Άγιο είχαν οι ιδιοκτήτες πλυντηρίου αυτοκινήτων όταν σήμερα το πρωί εντόπισαν απασφαλισμένη χειροβομβίδα μέσα στο μαγαζί τους, στη Νίκαια.

Επί ώρες βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από το πυρομαχικό, το οποίο άγνωστοι πέταξαν μέσα στο μαγαζί τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ιδιοκτήτες, ειδοποιήθηκαν ότι κάποιος έσπασε την τζαμαρία της επιχείρησής τους και αμέσως έτρεξαν στο σημείο για να μάθουν τι έχει συμβεί. Είδαν την τζαμαρία σπασμένη και προσπαθούσαν να καταλάβουν από ποιον και γιατί προκλήθηκε η ζημιά.

5120767-1-750x500

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία η ιδιοκτήτρια μάζεψε τα σπασμένα γυαλιά από την τζαμαρία μέσα στα οποία υπήρχε και η περόνη της χειροβομβίδας την οποία όμως η γυναίκα δεν είχε αναγνωρίσει. Στη συνέχεια, αφού μπήκε μέσα στην επιχείρησή της παρέμεινε μαζί με τον σύζυγό της επί ώρες χωρίς να γνωρίζουν ότι υπήρχε πεταμένη χειροβομβίδα κάτω από μία περιστρεφόμενη σκάλα που οδηγεί στο πατάρι της επιχείρησής τους. Κάποια στιγμή ο σύζυγός της αντιλήφθηκε ένα αντικείμενο που του έκανε μεγάλη εντύπωση και όταν πλησίασε συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για χειροβομβίδα. Έντρομοι και οι δύο οι οποίοι είναι γονείς δύο μικρών παιδιών βγήκαν έξω από την επιχείρησή τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Φωτο_κερατσινι_χειροβομβιδα_4

Φωτο_κερατσινι_χειροβομβιδα_3

Φωτο_κερατσινι_χειροβομβιδα_

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ πυροτεχνουργοί του στρατού επιχείρησαν για την απομάκρυνση της χειροβομβίδας ενώ μεγάλη ήταν και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Η αστυνομία ερευνά τη μυστήρια αυτή υπόθεση προσπαθώντας να φτάσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών που επιτέθηκαν στην επιχείρηση. Θα αναζητήσουν οπτικό υλικό από κάμερες που ενδεχομένως να υπάρχουν στην περιοχή αλλά και από καταθέσεις τόσο των ιδιοκτητών όσο και της γειτονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Συναγερμός ΤΩΡΑ στη Νίκαια: Χειροβομβίδα σε πλυντήριο αυτοκινήτων