Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νίκαια και Ρέντη λόγω εργασιών για το Μετρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νίκαια και στο Ρέντη από την Τετάρτη (16.10.2019) έως τις 15 Νοεμβρίου 2019 όλο το 24ωρο. Αιτία, οι εργασίες κατασκευής του Μετρό.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών για το Μετρό (επέκταση της Γραμμής 3 στο τμήμα Χαϊδάρι – Πειραιάς, Σταθμός «Νίκαια»), θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, περιοχής Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, για το χρονικό διάστημα από 16.10 έως 15.11.2019, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

Απαγόρευση διέλευσης παντός οχήματος, με εξαίρεση τα οχήματα εργοταξίου, επί της οδού Εφέσου και στο τμήμα αυτής από την οδό Γερβασίου Γρεβενών έως την οδό Γέμελου.

Απαγόρευση διέλευσης παντός οχήματος, με εξαίρεση τα οχήματα εργοταξίου, επί της οδού Π. Τσαλδάρη και στο τμήμα αυτής από την οδό Εφέσου έως την οδό Αμερικανίδων Κυριών.

Αντιδρόμηση της οδού Αμερικανίδων Κυριών, από την οδό Γέμελου προς και έως την οδό Γερβασίου Γρεβενών.

Αμφιδρόμηση της οδού Ηλιουπόλεως και στο τμήμα της από την οδό Γέμελου έως την οδό Γερβασίου Γρεβενών.Κυκλοφοριακές αλλαγές 2

Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης και στις δυο πλευρές της οδού Καρακουλουξή και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γέμελου και Γερβασίου Γρεβενών, πλην των εσοχών όπου επιτρέπεται η στάση και επί της οδού Ηλιουπόλεως στην κατεύθυνση προς την οδό Γέμελου και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π. Τσαλδάρη και Γέμελου.

Καθορισμό ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται:

επί της οδού Καρακουλουξή και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου και Γέμελου,

επί της οδού Εφέσου και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου και Γέμελου,

επί της οδού Γέμελου και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θειρών και Αμερικανίδων Κυριών,

επί της οδού Γερβασίου Γρεβενών και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βρυούλων και Ηλιουπόλεως.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.