Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νίκαιας – Κορυδαλλού τίμησε τον Κώστα Μαραγκάκη (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Τιμητική πλακέτα έλαβε ο ορθοπαιδικός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας – Ρέντη με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, Κώστας Μαραγκάκης από την την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νίκαιας - Κορυδαλλού

- Δείτε φωτογραφίες από την απονομή 

- Δείτε τι δήλωσε ο Κώστας Μαραγκάκης 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σε επιτυχημένη εκδήλωση η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νίκαιας - Κορυδαλλού τίμησε τον ιατρό - ορθοπαιδικό και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Νίκαιας – Ρέντη με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, Κώστα Μαραγκάκη, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα σε σε αναγνώριση της επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς στα πλαίσια του ιατρικού λειτουργήματός του.

Η συγκεκριμένη απονομή όπως και οι προγενέστερες έρχονται να επιβεβαιώσουν το ήθος, την εντιμότητα αλλά και το πάθος που τον διακρίνει για προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ο Κώστας Μαραγκάκης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νίκαιας - Κορυδαλλού, τον Αρχηγό, τους Υπαρχηγούς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, που μου απένειμε τιμητική πλακέτα σαν ορθοπαιδικό ιατρό, σε αναγνώριση της επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς στα πλαίσια του ιατρικού λειτουργήματος μου, σε μια όμορφη, φιλική και ζεστή εκδήλωση! »