Αυτή είναι η 24χρονη αστυνομικός από τη Νίκαια που συνέλαβε τον Γ. Ρουπακιά (φωτο)


Ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες στον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά δίπλα στον αιμόφυρτο Παύλο Φύσσα.

 Αγκάλιασε τον 34χρονο και προσπαθούσε να του δώσει κουράγιο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Η 24χρονη Αγγελική, ήταν η ειδική φρουρός που ανέλαβε δράση στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, όταν έφτασαν οι μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν περίπου 30 άτομα να τρέχουν από το στενό της καφετέριας όπου βρίσκονταν θύμα και δράστες, προς την κεντρική λεωφόρο της περιοχής. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και όταν έφτασαν στο ύψος του αριθμού 60 της Π. Τσλαδάρη, αντελήφθησαν δύο άνδρες να «συμπλέκονται».

Τότε ο 34χρονος Παύλος σήκωσε τη μπλούζα του, έδειξε το αιμόφυρτο στέρνο του και φώναξε «Με χτύπησε. Αυτός είναι, πιάστε τον».

Η αγγελική, η αστυνομικός της ΔΙΑΣ, κατέβηκε από τη μηχανή και έτρεξε προς το μέρος που έδειχνε ο τραυματίας. Έριξε τον δολοφόνο στο έδαφος, έβγαλε το όπλο της, πλησίασε και φώναξε «ε, όχι και μαχαίρι». Δευτερόλεπτα αργότερα του περνούσε χειροπέδες. Στη συνέχεια η ίδια εντόπισε και το μαχαίρι το οποίο είχε πετάξει κοντά στοπ αυτοκίνητό του. Πάνω του υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Η Αγγελική γεννήθηκε το 1989 στη Νίκαια, στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα. Δεν ζει όμως σαν τις κοπέλες της γενιάς της αφού επέλεξε τη δράση που ανεβάζει καθημερινά την αδρεναλίνη της στα ύψη και βρίσκεται πάνω σε μία μηχανή «αλωνίζοντας» την Αθήνα, αψηφώντας τον κίνδυνο.