ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: Κατέρρευσε το ταβάνι – Τραυματίστηκε μητέρα νοσηλευόμενου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εικόνες ντροπής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας καθώς κατέρρευσε το ταβάνι στην ορθοπεδική κλινική με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η μητέρα ενός νοσηλευόμενου!

Όπως βλέπετε και στο βίντεο το ταβάνι στην κυριολεξία κατέρρευσε και προκάλεσε τον τραυματισμό μιας γυναίκας, η οποία είναι μητέρα νεαρού ασθενή ο οποίος σήμερα θα χειρουργούταν. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες τα μεσάνυχτα σε δωμάτιο της Ορθοπεδικής Κλινικής που βρίσκεται στον 3ο όροφο της κεντρικής πτέρυγας στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Το συμβάν γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση για την τραγική κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και καταγγέλλει τριτοκοσμικές συνθήκες νοσηλείας!

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:“ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ και τραυμάτισε τη μητέρα νεαρού που νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική Κλινική χθες τα μεσάνυχτα.

Στο Νοσοκομείο Νίκαιας στην Ορθοπεδική Κλινική κατέρρευσε το ταβάνι χθες τα μεσάνυχτα σε θάλαμο νοσηλείας και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα χειρουργούταν.

Αν είναι δυνατόν!!!

Τριτοκοσμικές συνθήκες Νοσηλείας!!!

Οι υποδομές και ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω έλλειψης συντήρησης.

Πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση!!!

Προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία!!!


Ντροπή!!!”

Πηγή: www.newsit.gr