ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Μάχες» οπαδών με τα ΜΑΤ στη Νεάπολη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αστυνομία απέτρεψε επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού, αλλά τα επεισόδια γενικεύτηκαν έξω από το γήπεδο του Ιωνικού - Δύο τραυματίες, εννέα προσαγωγές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την πορεία μετάβασης των οπαδών της ΑΕΚ προς το γήπεδο της Νεάπολης, για τη φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό, καθώς οι κιτρινόμαυροι φέρονται να προγραμμάτιζαν... επίσκεψη στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό, αλλά κατέληξαν να... κονταροχτυπηθούν με τα ΜΑΤ, έξω από το γήπεδο της Νίκαιας.

Η αστυνομία που είχε προφανώς λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες για ενδεχόμενο «χτύπημα» των οπαδών της ΑΕΚ προς το σύνδεσμο του Ολυμπιακού, είχε αποκλείσει την περιοχή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κυνηγητό με τους οπαδούς στα στενά του Κορυδαλλού και της Νεάπολης.

Η πορεία των οπαδών της ΑΕΚ ξεκίνησε στις 17.15 από τη Δεκελείας με κατεύθυνση τη Νίκαια. Μετά το μπλόκο της αστυνομίας στον Κορυδαλλό και το κυνηγητό, συγκεντρώθηκαν πίσω από το γήπεδο του Ιωνικού στην Οδό Αδάνων. Εκεί καταγράφηκαν νέα επεισόδια όπου με πέτρες, καδρόνια και μολότωφ πραγματοποιήθηκε επίθεση στους άνδρες των ΜΑΤ.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν ο τραυματισμός 2 αστυνομικών και η καταγραφή εννέα προσαγωγών οπαδών.