ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ: Αυτό είναι το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου το πρωί, προκειμένου να εκλέξει τα μέλη του Προεδρείου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Πιο συγκεκριμένα  νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε η Δέσποινα Σωτηροπούλου, Αντιπρόεδρος η Κυριακή Χαραλαμπίδου και Γραμματέας η Ειρήνη Βαλλιανάτου.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, οι : Αδαμπασίδης Θανάσης, Λαγουμιτζής Μιχάλης, Μπογράκος Δημήτρης, Κουφοπαντελής Μιχάλης και Νικολάκης Σπύρος, με αναπληρωματικούς τους Άννινο Νίκο, Μπακατσέλο Γιάννη και Λιανοπούλου Άννα. 
Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι : Κατηφές Παναγιώτης, Αλιμπέρτης Ιορδάνης και Βρεττάκος Κούλης, με αναπληρωματικές τις Καλαποθάκου Βέτα και Μόσχου Δήμητρα.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Χατζηπαυλίδης Λευτέρης, Κοτζαμάνης Σπύρος, Μεσίσκλης Τάκης, Αργυράκη Έφη και Ιωαννίδου Τούλα, με αναπληρωματικούς τους Παναγόπουλο Νίκο, Καζαντζίδη Γιάννη και Βακαλάκη Ηλία. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ιωαννίδης Κυριάκος, Παπαδόπουλος Κώστας και Μπακιρτζής Νίκος, με αναπληρωματικούς τον Γιάννη Αγγελινιάδη και την Αθηνά Μπούτση.