Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι βιντεοσκοπούσαν έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. και γελούσαν (ΒΙΝΤΕΟ)


Σάλο προκαλεί η δημοσιοποίηση video που έχουν καταγράψει κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού και δείχνει τη στιγμή που αστυνομικοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κάνουν ελέγχους σε κελιά άλλων κρατουμένων.

Το video που τράβηξαν κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού φέρνει στο φως Το Βήμα. Ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί με… χαρακτηριστική άνεση και με κινητό τηλέφωνο, το οποίο, υποτίθεται πως απαγορεύεται να έχουν οι φυλακισμένοι.

Η νέα αποκάλυψη έρχεται να ακολουθήσει άλλες, προηγούμενων μηνών. Όταν έρχονταν στο φως εικόνες από την εν ψυχρώ δολοφονία Αλβανού κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού, οι selfies στα γραφεία των σωφρονιστικών υπαλλήλων ή τα κελιά «σουίτες». Εικόνες που έρχονται να βάλουν έξω από τις φυλακές την… ταμπέλα «ξέφραγο αμπέλι».

Στο video που δημοσιεύει Το Βήμα καταγράφεται μέρος επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού και οι έλεγχοι σε κελιά κρατουμένων ύστερα από κάποια συμπλοκή στη Β’ Πτέρυγα των φυλακών.

Τα πάντα καταγράφουν με κινητό κρατούμενοι από τη Μέση Ανατολή, φυλακισμένοι κυρίως για υποθέσεις ναρκωτικών ή ληστειών. Με κινητό τηλέφωνο μαγνητοσκοπούν κάθε κίνηση των αστυνομικών και των σωφρονιστικών υπαλλήλων και χωρίς να το αντιληφθεί κανείς και μάλιστα ενώ ο χώρος όπου γίνονταν οι έλεγχοι (υποτίθεται πως) ήταν αποκλεισμένος. Οι ίδιοι κρατούμενοι ακούγονται να γελούν με τις κινήσεις των αστυνομικών αλλά και με το… πάθημα των συγκρατούμενών τους, στα κελιά των οποίων γίνονται οι έλεγχοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ