ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Δωρεάν rapid test σε επιβάτες αυτοκινήτων


Rapid test από τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας μετά την σημαντική αύξηση των κρουσμάτων 

– Δείτε πού θα πραγματοποιηθεί ο δειγματοληπτικός έλεγχος με τη μέθοδο drive through

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, μετά την ενημέρωση του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά για υψηλό ιικό φορτίο στον Δήμο, καλεί τους δημότες του να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα ατομικής προστασίας και να προσέλθουν για drive trough covid-test την Κυριακή στον χώρο των Λιπασμάτων.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει πως:

«Ενημερωθήκαμε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά ότι υπάρχουν στοιχεία που αφορούν την πόλη μας και δείχνουν ότι υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο.
Για το λόγο αυτό, συνεχίζοντας να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους απαιτείται τις επόμενες μέρες να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε ακόμη πιο έντονα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Φοράμε μάσκες. Τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις σε χώρους που υπάρχει ενδεχόμενο υπερσυγκέντρωσης.

Περιμένοντας οδηγίες από το αρμόδιο υπουργείο, σας καλούμε την Κυριακή 03/01 από τις 10:00 έως τις 15:00, στο χώρο των Λιπασμάτων (είσοδος από Υδατόπυργο) στο δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τη μέθοδο «drive through» έτσι ώστε να αποκτήσουμε μια πιο σαφή εικόνα της κατάστασης.
Προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας με υπευθυνότητα και σεβασμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο κόκκινο Κερατσίνι και Δραπετσώνα