Σοβαρό τροχαίο στα τούνελ της Δραπετσώνας – Άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νίκαιας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πληροφορίες για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο 20 Μαϊου στις 17.30 στον περιφερειακό Δραπετσώνας, αναζητά η οικογένεια του Ζακυνθινού Άγγελου Μάργαρη, ο οποίος χτύπησε σοβαρά και από εκείνη τη στιγμή, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

H αδελφή του, Άννα Μάργαρη, επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας ζήτησε να κοινοποιήσουμε το μήνυμά της, μήπως αυξηθούν οι πιθανότητες να βρεθεί κάποιος που θα δώσει πληροφορίες για το τροχαίο.

Στο μήνυμά της, αναφέρει:

“Σας παρακαλούμε πολύ, όποιος ήταν την στιγμή του τροχαίου που είχε ο αδελφός μου, να επικοινωνήσει μαζί μας.

Κάθε πληροφορία είναι σημαντική και θα βοηθήσει την τροχαία και εμάς την οικογένεια να μάθουμε τι πραγματικά έγινε και ο αδελφός μου με τον συνάδελφό του είναι σε κρίσιμη κατάσταση!

Το τροχαίο έγινε το Σάββατο 20 Μαϊου στις 17.30 στον περιφερειακό Δραπετσώνας! Σας παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας”

Η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο αρχικό της κάλεσμα να συγκεντρωθεί αίμα για τον αδελφό της. “Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο απ’ το νησί μας, την Αθήνα και όλην την Ελλάδα που έδωσαν αίμα για τον αδελφό μου!! Απίστευτο τόσος κόσμος που έτρεξε πραγματικα!! Το εκτιμούμε βαθύτατα”

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη οδηγός τρόλεϊ στη Δραπετσώνα – Κανείς δεν φανταζόταν τι είχε επάνω του