Επιδρομή από κάμπιες στη Δραπετσώνα! (Φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια δυσάρεστη εικόνα είναι αναγκασμένοι να έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι κάτοικοι στην περιοχή της Δραπετσώνας. 

Συγκεκριμένα, οικήματα στις γειτονιές κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου εδώ και αρκετό διάστημα δέχονται  "επιδρομή" από κάμπιες.
Η πυκνή βλάστηση που έχει αναπτυχθεί και παραμένει χωρίς φροντίδα, όπως όλα δείχνουν, οδήγησε στην εμφάνιση των εντόμων. 
Ένας από τους κάτοικους της περιοχής, ιδιαίτερα αγανακτισμένος από την αμέλεια του Δήμου Κερατσινίου -  Δραπετσώνας, απέστειλε καταγγελία στην PP προκειμένου να γνωστοποιηθεί το τεράστιο πρόβλημα και να βρεθεί άμεσα λύση.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία:
"Καλημέρα θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για τον δήμο κερατσινίου δραπετσώνας και τον δήμαρχο του... Μένω στην οδό παπαφλέσσα και εδώ και μια εβδομάδα τηλεφωνούμε στον δήμο για το πρόβλημα που έχουμε με τις κάμπιες οι οποίες έχουν ξεχυθεί σε πεζοδρόμια κηπάκια και η χάρη τους έχει φτάσει και στα πρεβάζια των παραθύρων. Τηλεφωνούμε λοιπόν επανειλημμένα στα κάτωθι τηλέφωνα ( 1567, 2132074770) όπου το δεύτερο είναι του γεωπόνου του δήμου και συνεχώς μας αγνοούν... όλοι όσοι πήραμε τηλέφωνο μας ειρωνεύτηκαν και μας μίλησαν άσχημα λέγοντας πως ξέρουν τη δουλειά τους και πότε θα την κάνουν χωρίς φυσικά να έχουν κάνει τίποτα. Να σημειώσω πως προχτές  κύριος που μένει στον δεύτερο και δεν έχει σίτες βρήκε μια στο δωμάτιο του παιδιού του .. τι περιμένει λοιπόν ο δήμαρχος για να κόψει τα δέντρα και να καθαρίσει το χαμό;;;;Να ξαναέρθουν εκλογές ή να αρρωστήσουμε όλοι;; Ευχαριστώ πολύ! "

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί θα διαπιστώσετε και εσείς τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς τα έντομα εισβάλλουν στα σπίτια και οι πιθανότητες να προκληθούν μολύνσεις και ασθένειες είναι μεγάλες.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν δύο μόλις ώρες αφού οι κάτοικοι είχαν καθαρίσει τα σπίτια και τις αυλές τους
Το γεγονός αυτό δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό. 
Όπως και οι ίδιοι αναφέρουν ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να έχει ενδιαφερθεί για το ζήτημα παρά τις συνεχείς και έντονες καταγγελίες που γίνονται.
Σε όλες τις κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί οι απαντήσεις όπως αναφέρει ο καταγγέλλων είναι ειρωνικές με ένα ύφος αδιαφορίας.
Αναπόφευκτα, οι κάτοικοι συνεχίζουν να ζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες προσπαθώντας να βρουν μόνοι τους κάποια προσωρινή λύση.











Διαβάστε επίσης: