ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: 9μελής οικογένεια ζει χωρίς ρεύμα από το 2009! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκινεί η ιστορία μιας 9μελούς οικογένειας από την Δραπετσώνα, της οικογένειας Παϊτέρη, η οποία ζει χωρίς ρεύμα εδώ και πέντε χρόνια!

Υπάρχουν φορές που τα λόγια είναι τόσο φτωχά για να περιγράψουν την πραγματικότητα και την ανθρωπιστική καταστροφή που βιώνουν συνάνθρωποι μας στην Ελλάδα.

Μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση είναι αυτή του Παρασκευά Παϊτέρη και της 9μελούς οικογένειας του, από την Δραπετσώνα.

Χωρίς κραυγές, αλλά με τεράστιο απόθεμα ψυχής και αξιοπρέπειας, ζητά από την Πολιτεία και τους κοινωνικούς φορείς να σταθούν δίπλα στο δράμα που ζει η οικογένειά του, η οποία ζει από το 2009 χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Στην ίδια πολυκατοικία σχεδόν όλοι οι ένοικοι επανασύνδεσαν το ρεύμα παράνομα.

Μάλιστα η τραγικότητα της κατάστασης της εν λόγω οικογένειας δεν σταματά εδώ, καθώς δεν είναι μόνο το κομμένο ρεύμα. Είναι και το νερό που έχει κοπεί και αναγκάζει τα παιδιά να πίνουν και να πλένονται καθημερινά με μπουκάλια.
Αυτούς τους ανθρώπους που έχουν να δουν μεροκάματο να μπαίνει στο σπίτι τους εδώ και δυο χρόνια τους πλησίασαν οι  επιτήδειοι όπως και πολλούς άλλους για να τους επανασυνδέσουν παράνομα το ρεύμα με 50 ευρώ. Χρήματα που δεν φαίνονται πουθενά.

Οι επιτήδειοι με τις παράνομες επανασυνδέσεις ρεύματος όπως μας κατήγγειλαν στήνονται έξω από την ΔΕΗ και διαφημίζουν την... πραμάτεια τους. 


{YouTube}mUO-VGdXDyE{/YouTube}


Πήγη: eirinika.gr