Από θαύμα δε θρηνήσαμε νεκρό στη Δραπετσώνα! (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως πρώτη η PP σας ενημέρωσε για τα προσφυγικά-παγίδες θανάτου της Δραπετσώνας, έτσι και τώρα, μετά τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν και τον Πειραιά επανερχόμαστε, καθώς όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, από θαύμα δε θρηνήσαμε κάποιο θύμα!

Προφανώς ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου πόνταραν στο ότι θα ξεχαστεί το θέμα με την πάροδο των ημερών, ο καιρός όμως τους χάλασε τα σχέδια.

Η μόνη αντίδραση για την προστασία των περαστικών, προήλθε από την Αστυνομική Διεύθυνση Δραπετσώνας, που έσπευσε να αποκλείσει τα πεζοδρόμια γύρω από τις ετοιμόρροπες προσφυγικές πολυκατοικίες, με την ενδεικτική κόκκινη ταινία.


Μάλλον οι τοπικοί άρχοντες ποντάρουν στην τύχη... που μέχρι τώρα δεν τους έχει προδώσει! Οι ανθρώπινες ζωές και η σωματική ακεραιότητα όμως κύριοι αιρετοί δεν παίζεται στα ζάρια!!!

Για αυτό αφήστε τα επικοινωνιακά τερτίπια και τα δελτία τύπου και φροντίστε να πάρετε άμεσα μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ο κόσμος ζητά λύσεις και ανάληψη ευθυνών... όχι πινγκ πονγκ ευθυνών!

Κάτοικος της περιοχής μας έκανε λόγο για εγκληματική αμέλεια των αρχών... και όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω, μάλλον δεν έχει και άδικο.










Άραγε, η υπόθεση που άπτεται άμεσα της σωματικής ακεραιότητας αμέριμνων περαστικών, δε δικαιολογεί αυτεπάγγελτη διαδικασία προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της αμέλειας και των τυχόν συνεπειών αυτής, όπως και να αποδοθούν ευθύνες στα φυσικά πρόσωπα ή στις υπηρεσίες που έπρεπε από καιρό να έχουν δώσει δραστικές λύσεις;



Διαβάστε επίσης: