Συναυλία αλληλεγγύης: Ο Γ.Πλούταρχος μοιράζει τρόφιμα στο Κατράκειο!


Είσοδος με πρόσκληση – ανταλλαγή με τρόφιμα

Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με τον Γιάννη Πλούταρχο την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ στο Κατράκειο θέατρο.
Στηρίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, με την κοινωνική του ευαισθησία και την αγάπη του απέναντι στον κόσμο που χρόνια τον στηρίζει, ενώνει τη φωνή του και υπογραμμίζει ότι “στα δύσκολα μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ΜΑΖΙ”.


 

Όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα μπορούν με τουλάχιστον τρία διαφορετικά τρόφιμα από ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι ζάχαρη να κερδίσουν μια πρόσκληση  για τη συναυλία.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο για την απόφασή του να στηρίξει εντελώς αφιλοκερδώς την προσπάθειά μας ώστε να ενισχύσουμε με τα τρόφιμα όσους δημότες μας τα χρειάζονται. Από τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα υποστηρίξουμε τις 600 και πλέον οικογένειες της πόλης που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες και έχουν καταγραφεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Γιατί μόνο μέσα από συλλογικές δράσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο προστασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης»
Συλλογή των τροφίμων και διάθεση προσκλήσεων από Δευτέρα 20 Μαΐου στα Δημαρχεία Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10 ) και Ρέντη (Μπιχάκη 8).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ 210 4278100, 2132004810.