Ρέντης: Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού – Δίνει μάχη για τη ζωή του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε ακρωτηριασμό του ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε βαρύτατα από την φωτοβολίδα στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί στο Κρατικό Νίκαιας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε λίγη ώρα αναμένεται και σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα των χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο ανακοινωθέν του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο 31χρονος παρέμενε σε καταστολή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με μηχανικό αερισμό, υποστηρίζονταν «αιμοδυναμικά, με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων».

«Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού, που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου και γίνεται λόγος για «δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Την Παρασκευή ο 31χρονος υπεβλήθη σε νέα, δεύτερη από τη στιγμή του τραυματισμού του, χειρουργική επέμβαση στο πόδι του.

Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε ευθεία βολή από όπλο με ναυτική φωτοβολίδα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αμέσως μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όπου παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι χούλιγκαν ρίχνουν τη φωτοβολίδα και γυρίζουν στο γήπεδο για να κρυφτούν

Υπενθυμίζεται πως βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων στο Ρέντη, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, έφερε χθες στο φως το protothema.gr.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, οι χούλιγκαν έχουν μόλις επιτεθεί στους αστυνομικούς και επιστρέφουν πίσω στο γήπεδο, προκειμένου να χαθούν στο πλήθος. Ανάμεσα τους και ο 18χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και ομολόγησε πως ήταν αυτός που εκσφενδόνισε τη φωτοβολίδα που «καρφώθηκε» στον μηρό του νεαρού αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.