Θα γίνει ΧΑΜΟΣ στα MEDIA MARKT του Ρέντη το Σάββατο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Media Markt παρουσιάζει το "The Game of Drones", το μεγαλύτερο Πανελλαδικό παιχνίδι όλων των εποχών. Για πρώτη φορά σκληρές αναμετρήσεις με drones θα κρίνουν το νικητή της μάχης.

Τα τύμπανα του πολέμου σε καλούν να δηλώσεις συμμετοχή, να γίνεις μετά από κλήρωση ο βασιλιάς της περιοχής σου και να διεκδικήσεις τη νίκη.

Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι, η Media Markt θα σε μεταφέρει στην Αθήνα στον μεγάλο τελικό στις 17 Οκτωβρίου. Θα απολαύσεις βασιλικές ανέσεις, ενώ ειδικοί εκπαιδευτές θα σε μάθουν να χειρίζεσαι τα όπλα σου... τα drones. Τον τελικό παρουσιάζουν: ο Γιώργος Λιανός & η Λάουρα Νάργες.

Το σκηνικό της μάχης είναι στημένο στο κατάστημα Media Markt Ρέντη. 9 βασίλεια από όλη την Ελλάδα διεκδικούν την κυριαρχία, αλλά μόνο ένα θα κερδίσει και μόνο ένας θα γίνει ο βασιλιάς των Drones που θα καθίσει στον ειδικά διαμορφωμένο θρόνο.

Αντέχεις να το ζήσεις; Σκληρές αναμετρήσεις μπροστά στα μάτια σου. Νιώσε τη δράση σαν να είσαι εκεί μέσω YouTube live streaming ή έλα στο πεδίο της μάχης και διεκδίκησε ένα smartphone.

"The Game of Drones" από τη Media Markt. Μία εμπειρία που θα γράψει ιστορία.

Media Markt Αγ. Ι. Ρέντης - Αθήνα Λεωφ. Κηφισού 161, 18233 Αγ. Ι. Ρέντης