Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Δημήτρης Καμμένος για τα ρατσιστικά σχόλια

Επιχείρησε με απολογητική ανακοίνωσή του, να αποποιηθεί των ευθυνών των συγκεκριμένων αναρτήσεων…

Μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου στη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο ίδιος προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ο βουλευτής της Β’ Πειραιώς των ΑΝΕΛ, κοινοποιούσε φωτογραφίες στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ξεχείλιζαν ρατσισμό και αναξιοπρέπεια για το ανθρώπινο είδος, με πολλά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα να εκφράζουν τον προβληματισμό τους.

Ο κ. Καμμένος επιχείρησε με απολογητική ανακοίνωσή του, να αποποιηθεί των ευθυνών των συγκεκριμένων αναρτήσεων, δηλώνοντας ότι «η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί από τις γνωστές μονταζιέρες. Συγγνώμη, αλλά έχω 15 άτομα που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς μου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπό μου, θέλω να σας δηλώσω κατηγορηματικά ότι όλοι οι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ως διαχειριστές, συνεργάτες σε αριθμό άνω των δεκαπέντε.

Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα κάτω από τους κωδικούς μου, για πολλές από αυτές δεν φέρω καμία προσωπική ευθύνη και σας ενημερώνω ότι οι λογαριασμοί μου έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερεις φορές. Για του λόγου του αληθές, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις συνεργατών οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα ζητώ και προσωπικά συγγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας πολίτης».