Επίθεση Ρομά κατά αστυνομικών στο Ρέντη -Εικόνες σοκ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολεμικό ήταν το χθεσινό βράδυ στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Κηφισού, στου Ρέντη, μετά από συμπλοκή μεταξύ ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. και Ρομά.

Το χρονικό της υπόθεσης που οδήγησε 2 αστυνομικούς στο νοσοκομείο

Όλα ξεκίνησαν όταν πλήρωμα περιπολικού πήγε να κάνει έλεγχο σε αυτοκίνητο που είχε δυνατή μουσική και στο οποίο βρίσκονταν δύο Ρομά οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αυτή ήταν η στιγμή που τα μέλη του... καταυλισμού αντέδρασαν και άρχισαν να πετούν πέτρες και μάρμαρα κατά των αστυνομικών.

Κάποιοι, μάλιστα, πυροβόλησαν στον αέρα για τον εκφοβισμό τους.

Δεν δούλεψαν οι ασύρματοι των Αστυνομικών

Το πρώτο παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι 2 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν κάλεσαν για ενισχύσεις μέσω των ασυρμάτων τους, αφού αυτοί δεν λειτουργούσαν.

Ένας από τους δύο ξέφυγε από τον όχλο και κατάφερε και κάλεσε με το κινητό του(!) για ενισχύσεις.

Ο ένας Ρομά είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Το δεύτερο παράδοξο της υπόθεσης είναι το εξής:

Oπως σημείωσε   ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος., «ο ένας εκ των επιβαινόντων αναγνώρισε τον έναν αστυνομικό, ο οποίος στο παρελθόν τον είχε συλλάβει και τον είχε οδηγήσει στη φυλακή. Τότε του επιτέθηκε και σε βοήθειά του έφτασαν και Ρομά από τον καταυλισμό, οι οποίοι επιτέθηκαν με κομμάτια από μάρμαρο στους δύο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον είχαν συλλάβει πριν από μερικούς μήνες, μετά από ληστεία Πακιστανού, τον οποίο είχε τραυματίσει με μαχαίρι, και είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Εικόνες-σοκ από τους τραυματισμούς των αστυνομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Νέος καταυλισμός ΡΟΜΑ στο κέντρο της πόλης!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Οι ΡΟΜΑ καταστρέφουν και λεηλατούν τη Δημόσια Περιουσία