Εγκαίνια JYSK στο Ρέντη (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 9 το πρωί, άνοιξε τις πόρτες του το κατάστημα JYSK Αγ. Ι. Ρέντη και από εκείνη τη στιγμή ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να έρχεται και να κάνει τις αγορές του, επωφελούμενος από τις εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων.

 
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη κος Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος, αφού τόνισε ότι είναι θετικό να ανοίγουν νέα καταστήματα στην περιοχή, ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλές δουλειές στο προσωπικό του καταστήματος JYSK Αγ. Ι. Ρέντη.

Η JYSK είναι μια Δανέζικη διεθνής αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται όλα τα είδη για το σπίτι. Διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο και φημίζεται για τις εξαιρετικές προσφορές της αλλά και για το σκανδιναβικό design των προϊόντων της.  Στην Ελλάδα η JYSK διαθέτει πλέον 13 καταστήματα και το κατάστημα στον Αγ. Ι. Ρέντη φέρνει την πρόταση της JYSK για καλή ποιότητα σε μοναδικά χαμηλές τιμές ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους όχι μόνο του Ρέντη αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και των γειτονικών δήμων.

Όσοι δεν πρόλαβαν να επισκεφτούν το κατάστημα την ημέρα των εγκαινίων έχουν ακόμα μια ευκαιρία να ανανεώσουν το σπίτι τους με ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές καθώς οι προσφορές εγκαινίων διαρκούν μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ενώ μέχρι το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, επιπλέον των προσφορών, τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν για έπιπλα και στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα.