ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΛΑ: Υποψήφια με Νίκο Βλαχάκο στη Β’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Β' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου

- Είναι ελεύθερη επαγγελματίας στον Πειραιά με ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη της 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Έλενα Μπαλά γεννήθηκε το Μάιο του 1981. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Βενετίας και της Έλλης. Ζει και εργάζεται στον Πειραιά ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Έχει γνώσεις κομμωτικής και από πολύ μικρή ηλικία μπήκε στον εργασιακό στίβο, κίνηση που αντανακλά το θάρρος της, την επιμονή και επιμονή της ως άνθρωπο. Σήμερα διαθέτει το δικό της χώρο στον Πειραιά.

Επέλεξε αυτό το επάγγελμα, διότι η αισθητική για εκείνην έπαιζε  πάντα σημαντικό ρόλο. Για αυτό και δέχτηκε την πρόκληση βάζοντας υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου, ώστε ο Πειραιάς να αποκτήσει την αισθητική που του αρμόζει ως μιας Πόλης Πρότυπο.

Η Έλενα Μπαλά τοινίζει: 

«Μακριά από υποσχέσεις και απατηλές εντυπώσεις με πίστη στις αρχές της ανανέωσης, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας σας καλώ να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια πόλη καλύτερη για μας και τα παιδιά μας. Με λίγα λόγια και πολλή δουλειά να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα! Αυτή την αλλαγή θέλω για την πόλη μου, γιατί ο Πειραιάς μπορεί και πρέπει να γίνει Πόλη Πρότυπο».