Ολυμπιακός: Έκπληξη με Γκαζαριάν (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια κίνηση-έκπληξη φαίνεται να ολοκληρώνουν οι «ερυθρόλευκοι», που φέρνουν στην Ελλάδα τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Ο Γκαζαριάν φαίνεται πως θα είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού (μετά τον Κασάμι που έχει κλείσει), με τον παίκτη της Μέταλουργκ να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 26χρονος εξτρέμ εκπροσωπείται από τον «δαιμόνιο» μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, γνωστό μας από τις συνεργασίες του με τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Μπαλοτέλι, τον Βάις, αλλά και τον συμπατριώτη του Γκαζαριάν, Χένρικ Μικιταριάν. Μάλιστα οι δυο τους είναι οι πρώτοι σκόρερ στην εθνική Αρμενίας με 8 και 9 γκολ αντίστοιχα.

Ποιός είναι ο Γκαζαριάν

Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο μεσοεπιθετικό (και ας τον παρουσιάζουν αρκετές ιστοσελίδες σαν αριστεροπόδαρο). Με το νούμερο «10» στη φανέλα, ο Γκαζαριάν μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και διαθέτει υψηλή τεχνική, αρκετά καλή ταχύτητα, «πατάει» περιοχή ενώ έχει και ικανότητα στο σκοράρισμα.

Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν ξεκίνησε την καριέρα του στη Πιούνικ Ερεβάν, πρόλαβε να σκοράρει 47 φορές σε 117 ματς, πριν μεταγραφεί στην Μέταλουργκ με την οποία έχει 70 εμφανίσεις με 9 γκολ και 4 ασίστ.

Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του μήνα και δεν σκέφτηκε να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό να κινείται άμεσα για την απόκτηση του.

Για την ιστορία, φέτος βρέθηκε αντιμέτωπος κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Europa League, αφού είχε δοθεί δανεικός στην Σαχτιόρ Γκαραγκαντί, ενώ αυτή είναι η τρίτη φορά που οι Πειραιώτες «ψωνίζουν» από την Μέταλουργκ. Είχαν προηγηθεί το 2005 επί Σόλιντ οι αποκτήσεις των Αρούνα Μπαμπαγκίντα και Γιάγια Τουρέ.

Δείτε τον διεθνή Αρμένιο εν δράση:

{YouTube}bxe68ie0GXw{/YouTube}

{YouTube}SuqFE6Gs2k4{/YouTube}

{YouTube}vGhozfaGbKQ{/YouTube}