Πρωταθλητής Ελλάδος για 28η φορά ο Ολυμπιακός!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρωταθλητής Ελλάδος στην Υδατοσφαίριση Ανδρών  για 28η φορά στην ιστορία του στέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός. 

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου επικράτησε με 11-6  της Βουλιαγμένης στον 3ο τελικό του Πρωταθλήματος πραγματοποίησε το 3-0 στους τελικούς και με απολογισμό 27 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια διατηρήθηκε και το 2014 στην κορυφή της Ελλάδος.


Οι παίκτες μας έγραψαν για άλλη μια χρονιά ιστορία και αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Δεληγιάννης έφτασε τα 11 Πρωταθλήματα και ο Τάσος Σχίζας τα 10!

 

Το πρώτο Πρωτάθλημα της καριέρας του πήρε ο Κώστας Γαλανίδης και τα πρώτα με το σκουφάκι του Ολυμπιακού ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Αλέξανδρος Γούνας.


Η απονομή του τροπαίου στους Πρωταθλητές Ελλάδος, αφού το ματς της Κυριακής έγινε χωρίς θεατές και τηλεοπτική κάλυψη, θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 30 Απριλίου μετά από την λήξη του αγώνα του Πρωταθλήματος Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην  Βουλιαγμένη στον Πειραιά.


Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00.



 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αν και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 αλλά η Βουλιαγμένη όπως και στο 1ο ματς πίεσε, ρίσκαρε και ανέτρεψε το σκορ (1-3). Ο Αλέξανδρος Γούνας μείωσε σε 2-3 σκορ που έμεινε έως το τέλος του οχταλέπτου.


Στο 2ο και στο 5΄26 ο Μπλάι Μάλιαρακ ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό σε 3-3 και στο 4’43 πάλι ο Ισπανός με γκολ του έδωσε προβάδισμα 4-3 στους «γηπεδούχους». Στο 2’37 ο Γιώργος Ντόσκας μ’ ένα φοβερό σουτ στον παίκτη παραπάνω έγραψε το 5-3, αλλά ο Διονύσης Καρούντζος σε μια φάση όπου η Βουλιαγμένη έπαιζε με δυο παραπάνω παίκτες έκανε το 5-4.


Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον Άγγελο Βλαχόπουλο, ο οποίος με μια φανταστική … λόμπα στα 6’’ πριν το τέλος του 2ου «έγραψε» το 6-4. Στο 6’44 του 3ου ο αρχηγός του Ολυμπιακού Τάσος Σχίζας έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην ομάδα του (7-4) αλλά ο Μανώλης Μυλωνάκης μείωσε άμεσα σε 7-5.


Ο Αλέξανδρος Γούνας με γκολ στον παίκτη παραπάνω αύξησε τη διαφορά στο +3 (8-5) και ο Γιάννης Φουντούλης σε 9-5.


Στην αρχή του 4ου ο Αλέξανδρος Γούνας έφτασε τα 3 προσωπικά γκολ (10-5) και στο 1’58 ο Γιάννης Φουντούλης γράφει το 11-5.


Ο Ανδρέας Μιράλης μειώνει σε 11-6, αλλά... το παιχνίδι έχει κριθεί από ώρα.

 

Η διακύμανση: 1ο: 1-0 Ντόσκας, 1-1 Αφρουδάκης, 1-2 Τίγκας, 1-3 Τίγκας, 2-3 Γούνας, 2o: 3-3 Μάλιαρακ, 4-3 Μάλιαρακ, 5-3 Ντόσκας, 5-4 Καρούντζος, 6-4 Βλαχόπουλος, 3ο: 7-4 Σχίζας, 7-5 Μυλωνάκης, 8-5 Γούνας, 9-5 Φουντούλης, 4ο : 10-5 Γούνας, 11-5 Φουντούλης, 11-6 Μιράλης.

 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-1, 3-1, 2-1.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος) : Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 3, Καπότσης, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Ντόσκας 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.

 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λοράντος):  Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Γούβης, Βελώνιας, Κοπελιάδης, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης 1, Καρούντζος 1, Χρυσοσπάθης, Μιράλης 1, Τίγκας 2, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK