Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανάμεσα στις Κούπες! (ΦΩΤΟ)


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το «παρών» στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ναό του Θρύλου, στο Καραϊσκάκη! Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο συνέδριο και τόνισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και φυσικά θα είναι πάλι νικήτρια!

Δίπλα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης ο οποίος καλωσόρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ευχήθηκε όλοι όσοι ηγούνται του Θρύλου να ξεπεράσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη:

«Καλωσορίζω τον κ. Μαρινάκη και εύχομαι εκείνος και οι κ. Αγγελόπουλοι να ξεπεράσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος θεωρώ ότι το μεγαλύτερο καλό που έκανε, μεγαλύτερο και από την προσφορά του είναι ότι άφησε το τιμόνι του Συλλόγου σε άξιους ανθρώπους που μεγαλώνουν το Θρύλο».

Το Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 «στολίστηκε» από τις αμέτρητες κούπες που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία επτά χρόνια, 64 τον αριθμό, με τις οποίες φωτογραφήθηκαν οι δύο πρόεδροι του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης και Μιχάλης Κουντούρης.

«Είμαι σίγουρος, ότι τα καλύτερα έρχονται!»
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική χρονιά που πέρασε όσο όμως και σε αυτήν που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες:

«Η ομάδα άρχισε τη σεζόν που πέρασε δύσκολη, όμως αντέδρασε και έφτασε πάλι στο πρωτάθλημα.

Στο 7ο συνεχόμενο. Πέρσι έσπασε το ρεκόρ νικών του Μπούκοβι, εφέτος ισοφάρισε το μυθικό σερί των 7 πρωταθλημάτων. Και του χρόνου θα πάρουμε το 8ο!

Ήταν μία τεράστια επιτυχία, κόντρα σε όλους και σε όλα. Δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ, όσα έγιναν για να μας πάρουν αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά δεν τα κατάφεραν!

Στο Κύπελλο αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες και στην Ευρώπη από ένα κακό βράδυ του τερματοφύλακα και από μία ομάδα, την Μπεσίκτας, με τετραπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Αλλά φτάσαμε και πάλι μακριά!

Είδατε κάτω αυτή την κατασκευή, με τις αμέτρητες κούπες σε ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα σπορ. Μία εικόνα, χίλιες λέξεις… Αυτό κάνουμε εμείς αυτά τα 7 χρόνια. Νικάμε. Παντού. Παίρνουμε τίτλους, έχουμε τον Ολυμπιακό υπόδειγμα στο οικονομικό fair play, δίχως 1 ευρώ χρέος. Αλλάζουμε το γήπεδο καθημερινά, κάνουμε το προπονητικό κέντρο μας αντάξιο των καλύτερων της Ευρώπης. Και όλα αυτά με επενδύσεις εκατομμυρίων και σκληρή δουλειά. Όχι με τα λόγια, ή με την Πολιτεία…

Η Ακαδημία και οι Σχολές μας είναι ήδη στις κορυφαίες του κόσμου και δίνουν πια τεχνογνωσία σε όλο τον κόσμο. Χιλιάδες παιδιά μεγαλώνουν και γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, μαθητές και αθλητές, φορώντας την ερυθρόλευκη ριγωτή…

Στον Ερασιτέχνη σαρώνουμε τα πάντα και καταγράφουμε ιστορικά ρεκόρ! Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι θα είχαμε κατορθώσει τόσα πράγματα, χωρίς προγραμματισμό; Χωρίς στρατηγική; Χωρίς αγάπη για τον Σύλλογο;

Για τη χρονιά που έρχεται ξεκινήσαμε με την αλλαγή όλης της δομής του ποδοσφαιρικού τμήματος, του σκάουτινγκ, αλλά και βέβαια έχουμε νέο προπονητή, τον κ. Χάσι. Το νέο τεχνικό επιτελείο θα στηριχθεί στο μέγιστο βαθμό και θα πάρουμε 4-5 παίκτες έτοιμους και καλούς, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν πολύ.

Εγώ σας λέω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη του χρόνου, θα ενισχυθούμε πολύ και αυτό που θέλουμε είναι να είστε δίπλα μας. Να νιώθουμε ότι μας στηρίζετε.

Σε ό,τι αφορά στα διαρκείας, τα οποία θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, θα δείτε ότι ακόμη και μετά τις μειώσεις των τελευταίων ετών, οι τιμές πέφτουν κι άλλο, για να μπορέσουν όλοι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να έρχονται στο πιο όμορφο και ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας. Και να χαίρονται τη μοναδική του ενέργεια.

Και είμαι σίγουρος, ότι τα καλύτερα έρχονται!».

Να σημειωθεί πως αναγνώστηκε επιστολή – χαιρετισμός, προς το Συνέδριο, των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.