Η μητέρα των Μαχών στην Πόλη για τον Ολυμπιακό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έτοιμος να γράψει ιστορία, είναι ο Ολυμπιακός, απόψε το βράδυ στην Πόλη, καθώς αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Μπεσίκτας, στη ρεβάνς του 1-1 για τη φάση των "16" του Europa League.

Οι "ερυθρόλευκοι" εκτιμούν πως οι Τούρκοι αυτή τη στιγμή έχουν την πίεση, αφού γνωρίζουν πως είναι το φαβορί μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη πριν από μία εβδομάδα και θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Από την τουρκική ομάδα και τα Μέσα στη γειτονική χώρα προκύπτει ένα θέμα υπεροψίας, θεωρώντας δεδομένη την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δηλώνουν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης, με τον Βασίλη Βούζα να ετοιμάζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την ίδια σύνθεση με τον πρώτο αγώνα στο φαληρικό γήπεδο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσο και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρομαό με τον Καμπιάσο, με τους Ελιουνούσι και Μανθάτη στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της, η Μπεσίκτας αναμένεται να ξεκινήσει με τους Φάμπρι, Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Οζακούπ, Χάτσινσον, Μπάμπελ, Κουαρέσμα, Ταλίσκα και Αμπουμπακάρ.