Ο Ολυμπιακός στα billboard του Nasdaq στην Τimes Square! (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολυμπιακός: Το χρηματιστήριο Nasdaq έδωσε συγχαρητήρια στους "ερυθρόλευκους" για την κατάκτηση του Conference League

Το billboard του Nasdaq στην Τimes Square "βάφτηκε" ερυθρόλευκο κι ελληνικό, καθώς απεικόνιζε εικόνες του Ολυμπιακού από την κατάκτηση του Europa Conference League,

Απίστευτο κι όμως... Ολυμπιακό! Οι "ερυθρόλευκοι" για ακόμη μία φορά απέδειξαν πως η φήμη τους κι όχι μόνο κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο, με το billboard του χρηματιστηρίου Nasdaq να απεικονίζει στιγμές από την κατάκτησητου Europa Conference League από τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι την Times Square με την κατάκτηση του Conference League

Είναι γνωστό πως Ολυμπιακοί υπάρχουν παντού ανά τον κόσμο, αλλά αναφορές στην ομάδα σ' έναν από τους πιο διάσημους δρόμους παγκοσμίως δεν έχουν ξαναδεί. Το έκαναν κι αυτό οι "ερυθρόλευκοι" με την Times Square να... βάφεται σε ελληνικό και ερυθρόλευκο χρώμα.

Πιο συγκεκριμένα στο billboard του Nasdaq στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης, υπάρχουν εικόνες που αναφέρονται στην κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, με το αμερικάνικο χρηματιστήριο να συγχαίρει τους Πειραιώτες για την επιτυχία τους.

Νasdaq συγχαίρει τον Ολυμπιακό της Ελλάδας για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League το 2024", αναφέρει το μήνυμα που βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι, με την ομάδα των "ερυθρολεύκων" και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σηκώνουν την κούπα.