14 χρόνια Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό: Η πιο χρυσή εποχή στην ιστορία του Συλλόγου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό με την κορύφωση εφέτος την κατάκτηση των 2 ευρωπαϊκών τροπαίων.

18 Ιουνίου 2010 – 18 Ιουνίου 2024 μια ολόκληρη εποχή από το απόγευμα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε στα χέρια του τον κορυφαίο Σύλλογο της χώρας.

Δεκατέσσερα χρόνια η πιο χρυσή εποχή στην ιστορία του Ολυμπιακού. Χρόνια όμορφα όπου κανείς δεν σταμάτησε να ονειρεύεται για έναν Ολυμπιακό πανίσχυρο, έναν Ολυμπιακό νικητή, έναν Ολυμπιακό που δεν θα συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από επιτυχίες και τίτλους.

Ο Ολυμπιακός που με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι έγινε ο πρώτος σύλλογος που πανηγύρισε ευρωπαϊκούς τίτλους, το  Conference League στην μαγική πορεία της παρέας του Μεντιλίμπαρ, το Youth League με τα τρομερά μωρά της Κ19.

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να στοχεύει ψηλά ο Ολυμπιακός»

To μήνυμα του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη:

«2010-2024 | 14 ΧΡΟΝΙΑ. Γράψαμε ιστορία κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια!

Η πρώτη μας ομάδα κέρδισε υπερήφανα το UEFA Europa Conference League και η Κ19 μας το UEFA Youth League! Για πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA ένας σύλλογος κατακτά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους την ίδια σεζόν και για πρώτη φορά ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο!

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά από πριν και να τα δίνουμε όλα σε καθημερινή βάση, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα! Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Έγινε συνάμα ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης καθώς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μπροστάρη και στον Ερασιτέχνη ο Ολυμπιακός σάρωσε σε όλα τα αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη φτάνοντας τους 314 τίτλους. Oι 133 με την σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη που μετά και την τρομερή πορεία στο Conference όπου έκανε το όνειρο πραγματικότητα μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας, ως ο κορυφαίος παράγοντας του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Ολυμπιακός πάντα πρωταγωνιστής εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, πρωταθλητής και στο κοινωνικό έργο, δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν ετοιμάζεται με τους Άγγλους να στέλνουν στο λιμάνι τον σπουδαίο 22χρονο μέσο Μάρκο Στάμενιτς που την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα.