Ο Ολυμπιακός στον Τελικό Ευρώπης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έγραψε ιστορία ο Θρύλος μετά τη 2η νίκη επί της ιστορικής αγγλικής ομάδας Άστον Βίλα στο Γ. Καραϊσκάκης με 2-0 και συνολικό σκορ δυο αγώνων 6-2!

Ήρωας του Ολυμπιακού και στους δυο αγώνες ο Ελ Καμπί

Δεν έπεφτε καρφίτσα στο Γ. Καραϊσκάκης

Αφιερωμένη η νίκη στους νεκρούς της Θύρας 7 από τους οπαδούς της Θύρας 7

Με 2 νίκες επί των Άγγλων, οι Πειραιώτες πήραν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην OPAP ARENA!

Το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι του Θρύλου στο Γ. Καραϊσκάκης ήταν ανεπανάληπτο, δίνοντας ένα ισχυρό προβάδισμα στους Πειραιώτες πριν ακόμα από την έναρξη του αγώνα!

Ο Ελ Καμπί με 2 γκολ έγραψε επίσης τη δική του ιστορία, αφήνοντας έντονο το δικό του αποτύπωμα σε αυτήν την ιστορική σεζόν του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή του Ολυμπιακού σε τελικό μεγάλης έρθω παίκτης διοργάνωσης στην 100ετή διαδρομή του!

Υπενθυμίζεται ότι η Άστον Βίλα κατέχει την 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και στη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πανηγυρισμοί ήδη έχουν στηθεί στον Πειραιά με επίκεντρο το Πασαλιμάνι ενώ οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για τεράστια επιτυχία μέχρι τον επόμενο αγώνα!

Αυτή η μεγάλη επιτυχία για τον Πειραιά αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα φέρει την υπογραφή του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και του προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προσωπικής επιλογής του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πλέον, τα εκατομμύρια φίλων των Πειραιωτών έχουν στραμμένο το βλέμμα στο μεγάλο τελικό έναντι της Φιορτεντίνα, στις 29 Μαΐου, στο OPAP ARENA!

br