Conference League: Πότε παίζει ο Θρύλος με την Άστον Βίλα – Τα ζευγάρια, οι μέρες και οι ώρες των ημιτελικών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο στροφές απομένουν στο Conference League για τον τελικό στην "OPAP Arena" στις 29 Μαΐου, με τις ημερομηνίες και τις ώρες των ημιτελικών του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και της Φιορεντίνα με την Μπριζ να γίνονται γνωστές

Το ελληνικό ενδιαφέρον στα ημιτελικά του Conference League είναι διπλό.

Ο Ολυμπιακός, στα πρώτα ευρωπαϊκά ημιτελικά που φτάνει ποτέ, θα παίξει στις 2 Μαΐου με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και στις 9 Μαΐου στο Καραϊσκάκη, με φόντο μια θέση στον τελικό της "OPAP Arena" στις 29 Μαΐου.

Conference League: Οι τέσσερις στο δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Φιορεντίνα θα βρει στο δρόμο της την Μπριζ, η οποία απέκλεισε εύκολα τον ΠΑΟΚ στους προημιτελικούς. Από την άλλη πλευρά, οι Ιταλοί προκρίθηκαν με τρόπο που δεν απέχει της ιδιοσυγκρασίας τους. Απέκλεισαν τη Βικτόρια Πλζεν των 10 παικτών για σχεδόν μία ώρα με δύο γκολ στην παράταση.

Σε ό,τι αφορά το άλλο ζευγάρι, η Άστον Βίλα, που πέρασε στα πέναλτι τη Λιλ, λογιζόταν εξαρχής ως μία από τις επικρατούσες ομάδες για να φτάσει στο τέλος του δρόμου.

Πρόκειται για μία ομάδα υψηλού επιπέδου, όπως θα ανέμενε κάποιος από μία ομάδα που είναι στην τετράδα της βαθμολογίας της Premier League από την αρχή της σεζόν, η οποία πλέον είναι το φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Το θρίλερ στο Λιλ είχε για αληθινό villain τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, που έπιασε και στη Γαλλία δύο πέναλτι και έκανε νόημα στους Γάλλους να σιωπήσουν. Ερειστικός και προκλητικός, ο Αργεντινός τερματοφύλακας, που είναι μέλος της μυθολογίας του ποδοσφαίρου και κατά γενική ομολογία έχει κάνει την κορυφαία επέμβαση όλων των εποχών, στο σουτ του Κόλο Μουανί στο 120' του τελικού του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αργεντινή-Γαλλία στο Κατάρ.

Ο Έμερι θεωρείται σημαντικό προπονητικό μυαλό και στο Μπέρμιγχαμ τον λατρεύουν και το αποτύπωμά του στην Άστον Βίλα είναι αναμφισβήτητο.

Οι ημιτελικοί του Conference League

Πρώτο παιχνίδι (2/5-22:00): Φιορεντίνα-Μπριζ, Άστον Βίλα-Ολυμπιακός

Δεύτερο παιχνίδι (9/5-22:00): Μπριζ-Φιορεντίνα, Ολυμπιακός-Άστον Βίλα

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η πρώτη φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Πόλη!

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους 4 της Ευρώπης!