Ολυμπιακός: 5.000 χριστουγεννιάτικα βλέμματα στη Μητρόπολη Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προσφορά αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν έμπρακτα το έργο της Μητρόπολης Πειραιώς.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο των ημερών των Χριστουγέννων, έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο έργο της Μητρόπολης Πειραιώς. Στην όμορφη συναυλία κατά της φτώχειας που διοργάνωσε η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (19/12), δόθηκαν χρηματικές επιταγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την οικονομική στήριξη της Μητρόπολης Πειραιώς και τη συμπαράσταση στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες.

Τις χρηματικές επιταγές παρέδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος δήλωσε: «Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσφέρει τα έξοδα της συναυλίας. Εχει προσφέρει άνω των 400 μισθών των ιεροδιακόνων που αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ, έχει προσφέρει το καινούργιο κτίριο της Μητροπόλεως πίσω από την Αγία Τριάδα, το «Μαρινάκειον Μέλαθρον», όπως επίσης και στον Δήμο Πειραιά, όπως γνωρίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Μώραλης, έχει προσφέρει 20.560 κιβώτια τροφίμων πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Και βέβαια, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας προσφέροντας με όλες τις δυνάμεις του για την εκκλησία και τον λαό. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός, δε θέλω να πω για τους διωγμούς που υφιστάμεθα σήμερα από το καθεστώς που μας κυβερνά, εύχονται χαρούμενες, ευλογημένες γιορτές, με υγεία, δύναμη και χαρές για όλες τις οικογένειες».

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σπουδαία προσφορά:

«Την Παρασκευή στις 9 το πρωί, στον μεγαλειώδη Ναό του Αγίου Νικολάου, θα μοιράσουμε πέντε χιλιάδες γεύματα αγάπης. Το μεγάλο χέρι που θα προσφέρει αυτά τα δέματα είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί αυτές οι επιταγές καταδεικνύουν τη μεγάλη του καρδιά, την καρδιά ενός γνήσιου Πειραιώτη, ενός αληθινού Ολυμπιακού. Έχω να πω ότι χωρίς τέτοια πρόσωπα, η ζωή μας θα ήταν τραγική. Εύχομαι ο Θεός να καταξιώνει πάντα τον ίδιο και την οικογένειά του, τα καλά του παιδιά, την καλή του σύζυγο και όλους εσάς τους πιστούς συνεργάτες του και να βλέπουμε τον Ολυμπιακό μας να υπερίπταται των πραγμάτων, της μιζέριας και της σκοτεινής πλευράς των ανθρώπων. Γιατί Ολυμπιακός σημαίνει ευ αγωνίζεσθαι και όπως είπε ο Δήμαρχός μας, Γιάννης Μώραλης, συμπληρώνονται του χρόνου 100 χρόνια ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό και προσφοράς στη ζωή μας. Χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Alter Ego Media, κ. Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ έδωσε στους κ.κ. Βασίλη Βασιλειάδη και Γιάννη Βρέντζο μία εικόνα της γεννήσεως του Χριστού και μία εικόνα του πολιούχου του Πειραιά, Αγίου Σπυρίδωνα, ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για τη νέα οικονομική βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.