ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Άδικη και προκλητική η απόφαση να πάρει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι στα χαρτιά, θα κάνουμε έφεση»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για την απόφαση του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League θεωρώντας την άδικη και προκλητική, ενώ αναφέρεται σε αλλοίωση πρωταθλήματος.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Ολυμπιακό με αφαίρεση ενός βαθμού για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ κατοχύρωσε το παιχνίδι στους πράσινους με 0-3.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση θεωρώντας την απόφαση άδικη και προκλητική, τονίζοντας πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να καταδείξει “τις στρεβλώσεις της διαδικασίας”, ενώ μιλάει για αλλοίωση πρωταθλήματος.

Η θέση του Ολυμπιακού:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος.

Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων”.

Σημειώνεται ότι πρωτύτερα είχε αποφασιστεί προκλητική ποινή 1 βαθμού στον Ολυμπιακό, 2 αγώνες χωρίς φιλάθλους και νίκη στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό με 3-0!