Θρίαμβος του Θρύλου επί του αιωνίου με 3-0 στο Γ. Καραϊσκάκης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι πρωταθλητές διέλυσαν 3-0 τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ξέφυγαν 7 βαθμούς μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές και η φετινή Super League δείχνει να έχει πάρει το δρόμο της, πιο νωρίς από ξάθε άλλη χρονιά!  

Έτσι, ο Ολυμπιακός έγραψε... ιστορία, αφού πέτυχε την 29η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του, σπάζοντας το ρεκόρ της ΑΕΚ. Οι παίκτες του Μπέντο εμφανίστηκαν αποφασισμένοι και μόλις... μύρισαν αίμα, “σκότωσαν” τον “αιώνιο” αντίπαλο. Μεγάλη εμφάνιση από τον Μάρτινς -”μοτεράκι” στο χώρο του κέντρου- ενώ για ένα ακόμα ντέρμπι ο Μποτία ήταν βράχος και βοήθησε και αυτός -επιθετικά και αμυντιά- στο να στηθεί το ερυθρόλευκο... πάρτι.

Το “τριφύλλι” έδειξε να έχει μείνει από ενέργεια και οι επιλογές του Στραματσόνι (χρησιμοποίησε τους ανέτοιμους Ζέκα, Λεντέσμα, Λέτο, αλλά και τον Γουακάσο σε μια θέση που μόνο προβλήματα προκάλεσε) εμφάνισαν στον μέγιστο βαθμό τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ειδικά η αντίδραση των φιλοξενούμενων στις στημένες φάσεις, ήταν απογοητευτική, ενώ και το βάθος στον πάγκο τους... απλά δεν υπάρχει.