Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Απόψε (20:30) το μεγάλο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι στο πρώτο ντέρμπι της φετινής χρονιάς.

Το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να διατηρήσει το σχήμα που παρέταξε στον αγώνα με τους Κύπριους, με τη διαφορά ότι ο Καπίνο επιστρέφει στα γκολπόστ αντί του Λεάλι. Από εκεί και πέρα, στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα βρίσκονται οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λε Μπέγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στα πλάγια τον Μάριν και τον Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Καρντόσο, Τσόρι, Ελιουνούσι, Μαρτίνς, Ρομαό και Βιάνα. Εκτός είναι Ρέτσος, Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια καταστρώνει εδώ και αρκετές μέρες τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους Αλμέιδα και Βάργκας, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα αγωνιστεί με μάσκα μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο πρόσωπο.

Όλα δείχνουν ότι την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Τσιγκρίνσι, Λέσκο και Ντίντακ Βίλα.

Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν ο Λαμπρόπουλος (ως κόφτης), με εσωτερικούς μέσους τους Γιόχανσον και Σιμόες. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Πατίτο Ροντρίγκες, με τον Μπακασέτα να είναι το φαβορί για να αγωνιστεί στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Ντίας, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Πλατέλλας, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ και Αραβίδης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) με βοηθούς τους κυρίους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας).