Ο Μαρινάκης «έκλεισε» Μαρτίνς μέχρι το 2024!


Τα δίνει όλα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου η ομάδα όχι απλά να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, αλλά να ανεβεί ακόμα περισσότερο.

Με μια κίνηση ματ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς για 2 ακόμα χρόνια.

Δείτε τη δήλωσε ο Ηγέτης των Ερυθρολεύκων:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας, γιατί πάνω απ’ όλα, εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, τον οποίο μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, μπορείς να συζητάς για ποδόσφαιρο και μπορείς να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Γι’ αυτό λοιπόν δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δύο χρόνια γιατί η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και επίσης η εκτίμηση μας προς το πρόσωπό του είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι κοντά μας, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».