Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Μανωλάς – «Κάηκε» η Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, όπου παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκλήρωσε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό - Δεκάδες φίλοι των ερυθρόλευκων αποθέωσαν τον έμπειρο άσο

Μετά από 7.5 χρόνια ο Κώστας Μανωλάς θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της Ρόμα, κι από εκεί βρέθηκε στη Νάπολι, έπιασε και πάλι λιμάνι με την τυπική επιβεβαίωση να έρχεται λίγο πριν τις 20:00.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση των ερυθρόλευκων με την οποία ολοκληρώθηκε ένα σίριαλ που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Αποθέωση από τον κόσμο
Στις 18:20 ο Κώστας Μανωλάς έκανε την εμφάνιση του στην Πλατεία Αλεξάνδρας που θύμισε... Καραϊσκάκη μετά από γκολ από τις αντιδράσεις των δεκάδων φίλων του Ολυμπιακού που είχαν βρεθεί εκεί, καθώς από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμφωνία των δύο πλευρών στις τάξεις του κόσμου επικράτησε ντελίριο ενθουσιασμού.