Βαγγέλης Μαρινάκης: Πριμ 100+100 χιλιάδων στην Εθνική Πόλο


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε στην εθνική πόλο των ανδρών το πριμ που είχε υποσχεθεί, για την εξαιρετική πορεία της «Γαλανόλευκης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Πήρε όμως κι εκείνος ένα δώρο από τους διεθνείς.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέδωσε στην εθνική ομάδα πόλο το πριμ που είχε υποσχεθεί, λίγο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού, για την 9η αγωνιστική της Superleague 1.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε στον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες την επιταγή με το πριμ (100.000 ευρώ) που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο. Τα υπόλοιπα 100.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί πως θα τους δώσει, θα δοθούν στους πληγέντες πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που είχαν ζητήσει οι παίκτες της εθνικής.

Από τη μεριά τους, οι παίκτες παρέδωσαν ένα σκουφάκι με το νούμερο 10 και μια υπογεγραμμένη μπάλα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Συγχαρητήρια. Ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας. Αυτό που είπατε και σκεφτήκατε ήταν ότι η χώρα μας εκείνη την περίοδο δοκιμαζόταν με τις πυρκαγιές και τα μισά χρήματα έχουν πάει ήδη στους ανθρώπους οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε αυτές τις πυρκαγιές.

Να συνεχίσετε έτσι και για την Εθνική ομάδα, πρώτα απ’ όλα, και για την ομάδα μας που πιστεύω ότι έχουμε προσφέρει κι εμείς στη χώρα μας με όλους εσάς και με τον προπονητή, πολλά.

Για εμένα το πόλο είναι συναισθηματικά ένα άθλημα το οποίο νιώθω κοντά. Και ο πατέρας όταν ξεκίνησε στον Ολυμπιακό ήταν έφορος στο Πόλο πριν πολλά χρόνια, στη δεκαετία του 1970.

Θυμάμαι από μικρός που και κολύμπαγα αλλά πήγαινα και στην πισίνα και έβλεπα αγώνες. Και για αυτό είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του Πόλο.

Για άλλη μία φορά θέλω να σας συγχαρώ. Συνεχίστε έτσι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Δεν έχει σημασία αν παίζετε σε κάποια άλλη ομάδα. Εγώ το βλέπω αυτή τη στιγμή να κάνουμε κάτι καλό για τη χώρα μας. Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, δεν το κρύβουμε αυτό. Θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να προχωρήσουμε πάλι στην Ευρώπη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να είναι και ο κόσμος μας ευχαριστημένος και εμείς οι ίδιοι να βλέπουμε ότι και οι θυσίες αλλά και τα χρήματα τα οποία πληρώνουμε, πιάνουν τόπο.

Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και να σας βλέπουμε. Συγχαρητήρια» ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.