Ισοπέδωσε τη Βέροια με 6-1 ο Ολυμπιακός!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, διέλυσε την ομάδα της Βέροιας, στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", με 6-1, ξεκινώντας εξαιρετικά την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή της Super League.

Αυτή, ήταν η καλύτερη επίδοση των Πειραιωτών σε εναρκτήριο ματς πρωταθλήματος, μετά από το 6-0 επί του Εθνικού Αστέρα, πριν 16 χρόνια!

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο, ήταν καταιγιστική, από το 20ο λεπτό και μετά, με τον Μάρκο Μαρίν να κάνει όργια στο Φάληρο. Ο Γερμανός είχε… διαολεμένη όρεξη, και στις δύο ασίστ του -που προηγήθηκαν, στον Ιντέγε- πρόσθεσε άλλες τρεις, με τις δύο να καταλήγουν στα δίχτυα και την τρίτη στο δοκάρι των φιλοξενούμενων!

Στο 25ο λεπτό, "σέρβιρε" στον Ιντέγε για το 1-0, ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη είδαν στο 27’ τον Ελιουνούσι να συνεργάζεται άψογα με τον Μάριν, και τον Γερμανό να βρίσκει ωραία τον Σεμπά, που έκανε, με φοβερή κεφαλιά, το 2-0!

Και δύο λεπτά αργότερα, στο 29’ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο Μάριν, έκανε τη σέντρα, ο Ελιουνούσι έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι! Στο 41’, ωστόσο, ο Ελιουνούσι, με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Ιντέγε, έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, και σκόραρε με τους Μιλιβόγεβιτς στο 49' (4-0) και Ιντέγε στο 61' (5-0). Η Βέροια, απλά μείωσε σε 5-1 με τον Παντελή Καπετάνο και το "κερασάκι στην τούρτα", έβαλε ο Νιγηριανός επιθετικός, που μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Φιγκέιρας, νίκησε με προβολή τον Λόπεθ, γράφοντας το τελικό 6-1 για τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (57' Ρέτσος), Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μάριν (70' Καρντόζο), Ελιουνούσι (65' Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Μελίσσης, Μαραγκός, Π. Καπετάνος, Σισίνιο (77' Βίτι), Σαρπόνγκ (46' Αρτσε), Μαλόν, Γ. Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Χαροντάκης (46' Ναβαλότσκι)