Απογοήτευσε τους οπαδούς του ο Θρύλος με την ήττα από ΚΑΟΔ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το... δράμα του 2013, βίωσε ο Ολυμπιακός στη Δράμα από τον απίστευτο ΚΑΟΔ, που υποχρέωσε τους ερυθρόλευκους στην πρώτη τους ήττα (75-69).

Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα και από το «Δημήτρης Κραχτίδης».
Πρόκειται για τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους, μετά το σερί 23-0 που έτρεχαν σε Ελλάδα και Ευρώπη από την έναρξη της φετινής σεζόν. Έτσι, έπεσαν από τη 2η θέση της κατάταξης, όπου ισοβαθμήσουν με τον Πανιώνιο, στην 3η.

Ο Ολυμπιακός, που δεν είχε στη διάθεσή του το Βασίλη Σπανούλη και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (14-11 στο 5’), στη συνέχεια όμως ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του και προηγήθηκε με 20-16 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου και με 28-25 στο 15’. Οι Δραμινοί δεν το έβαλαν κάτω και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα… μισού καλαθιού (37-36), αποδεικνύοντας πως είναι αποφασισμένοι για την έκπληξη. Οι δύο ομάδες συνέχιζαν να κινούνται πόντο πόντο και στην τρίτη περίοδο, πριν οι Πειραιώτες με ξέσπασμα στο τέλος της ξεφύγουν στο 58-55. Με τον Μπράουν πρωτοστάτη οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς όχι απλώς ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά έχτισαν και διαφορά ασφαλείας (67-60 στο 34’). Η ομάδα του Μάρκοβιτς κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη, με +6 μάλιστα, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη σερί σε όλες τις διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκ