ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Αντιμέτωπος με την Ομόνοια σήμερα στις 22:00

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος, απόψε, απέναντι στην Ομόνοια (22:00), στο γήπεδο Καραϊσκάκη, να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα, ώστε να βρεθεί ξανά, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του ποδοσφαίρου.

Απέναντι στην Κυπριακή ομάδα, ο Θρύλος χρειάζεται συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Ικανότητα έχει. Σε ποιότητα υπερτερεί. Σε θέληση και σε επιθυμία, κοντράρει την ομάδα από τη Λευκωσία και είναι έτοιμος, από απόψε, να κάνει ένα σπουδαίο βήμα πρόκρισης. Τίποτα δεν κρίνεται, από απόψε. Αλλά πολλά θα διαμορφωθούν, για το δεύτερο παιχνίδι.

Και ο Ολυμπιακός θέλει, από απόψε, να διαμορφώσει τις συνθήκες, ώστε στην Κύπρο να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο προβάδισμα. Αυτός είναι ο στόχος. Ο οποίος δεν θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να πάει στην Κύπρο… χαλαρός. Απλά, να βρεθεί εκεί σε θέση ισχύος. Ο Μαρτίνς και η ομάδα έχουν τον τρόπο. Ξέρουν πως να πάρουν αυτό που θέλουν. Και απόψε θα επιχειρήσουν να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα, προς τη φάση των ομίλων του Champions League.