Έχασε ο Ολυμπιακός στον τελικό Κυπέλλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Βάργκας σέρβιρε, οι Μάνταλος (38') και Τζεμπούρ (51') "εκτέλεσαν" και η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στο παγωμένο ΟΑΚΑ, κατακτώντας το Κύπελλο. Μείωσε στο 85' ο Τσόρι, αλλά δεν έφτανε στους Πειραιώτες (VIDEOS).

Ο Μανωλάς επέλεξε τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια και δικαιώθηκε καθώς όποτε έπρεπε ήταν εκεί για να αποσοβήσει τους κινδύνους. Στο κέντρο με τους Σιμόες και Γιόχανσον να κάνουν μεγάλο παιχνίδι ύστερα από καιρό καθάρισαν τον Ολυμπιακό και με δύο αντεπιθέσεις ήρθε άνετα ο τίτλος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο πρώτο μισάωρο ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις φάσεις. Αντίθετα η ΑΕΚ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε άνοιξε το σκορ με τον Βάργκας να κάνει τη σέντρα και τον Μάνταλο με κεφαλιά να βάζει την Ένωση μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά για τη γρήγορη ισοφάριση, αλλά η ΑΕΚ με αντεπίθεση για σεμινάριο έφτασε σε δεύτερο γκολ όταν ο Βάργκας έβγαλε τον Τζιμπούρ μόνο του που με τρομερό πλασέ έκανε το 2-0!

Για τα επόμενα 20 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε φάση για να έρθει στο 80’ το σουτ του Μασουακού που κατέληξε στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι στο 85’ όταν και ο Τσόρι με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1. Στο υπόλοιπο ο Ολυμπιακός δεν απείλησε και έτσι το ματς έληξε με την ΑΕΚ να παίρνει σπουδαία νίκη.