ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η μεγαλύτερη φιέστα για τον 43ο τίτλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο «Καραϊσκάκης» στην ερυθρόλευκη γιορτή που θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι - Ολόκληρο το πρόγραμμα

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε καθώς τα εισιτήρια για τον  αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή, όπου οι ερυθρόλευκοι θα γιορτάσουν την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος, εξαντλήθηκαν.

Ο κόσμος των ερυθρόλευκων, τον οποίο το Υφυπουργείο Αθλητισμού τιμωρεί με το «έτσι θέλω» με τις αποφάσεις που πήρε για τον τρόπο διεξαγωγής των τελευταίων αγώνων του Κυπέλλου, θα αποθεώσει τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του για τελευταία φορά μέσα στη χρονιά και το επόμενο ραντεβού θα είναι τον Αύγουστο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σίλβα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να επαναλάβουν την εμφάνιση με τον Παναιτωλικό (νίκη με σκορ 5-2), ενώ ο ίδιος προτίθεται να παρατάξει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα και Μαζουακού. Στα χαφ θα είναι ο Ζντιέλαρ με τον Καμπιάσο (ή τον Κασάμι), ενώ στα πλάγια θα είναι ο Πάρντο και ο Ντουρμάζ. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Ερνάνι και Σεμπά. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Τσόρι, Τσιμίκας και Μιλιβόγεβιτς.

Ο αγώνας με την Καλλονή θα ξεκινήσει στις 19:00, ωστόσο η γιορτή θα αρχίσει πολύ νωρίτερα στον περιβάλλοντα χώρο του ‘Γ. Καραϊσκάκης’ όπου η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς, περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας στο «Πάρκο των Πρωταθλητών». 

Το Πάρκο θα λειτουργήσει την ημέρα της φιέστας, μέχρι και την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΛ Καλλονής, θα βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη και θα περιλαμβάνει:

1.Τρένο που θα κινείται περιμετρικά του Σταδίου
2. Face Painting
3. Πολλά μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια
4. Φουσκωτό mini Λούνα Παρκ
5. Football Target
6. Φουσκωτά Τέρματα
7. Διπλό Bungee Trampoline

Επιπλέον, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα υπάρχουν Photo Spots με «παίκτες» της Ομάδας μας, καθώς και το Vodafone Photo Booth!

Οπως χαρακτηριστικά έλεγαν από τον Ολυμπιακό:

«O μεγάλος Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ευρώπης με βάση τις αμέτρητες κούπες και ο Βασιλιάς όλων των σπορ γιορτάζει. Χιλιάδες παιδιά θα γεμίσουν τον αγωνιστικό χώρο θα δούμε τις ομάδες με τα Κύπελλα μέχρι τώρα του Ερασιτέχνη. Θα ταξιδέψουμε από τον Πειραιά στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τους αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ρίο το 2016. Θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι με μουσικό και οπτικό υπερθέαμα και σόου με βεγγαλικά».