Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσφορά αγάπης στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για 20ή ημέρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσφορά αγάπης προς τους πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Μέλη και παίκτες της ομάδας, για ακόμη μια φορά βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων αυτών, μοιράζοντας τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Σεμπά και Ερνάνι ως επικεφαλής της σημερινής προσφοράς αγάπης προς τους ανθρώπους αυτούς μοίρασαν αθλητικά ρούχα και μπάλες με τη σφραγίδα του Θρύλου και χάρισαν στους πρόσφυγες και στους μετανάστες που έχουν κατακλύσει την πύλη Ε1 το πιο ζεστό τους χαμόγελο.

Μέλη της ομάδας μοίρασαν ακριβώς πιο δίπλα, καθώς και σε άλλα σημεία στο λιμάνι, μαγειρεμένο φαγητό και φρούτα. Πάνω από 2.500 μερίδες φαγητού διανεμήθηκαν την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να απλώνει χέρι βοήθειας προς τους ανθρώπους αυτούς και τις επόμενες ημέρες.

Σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους και οι δυο παίκτες τόνισαν ότι είναι πολύ σημαντική η δράση αυτή του Ολυμπιακού και παρακίνησαν κι άλλους να κάνουν ό,τι μπορούν για να απαλύνουν το δράμα αυτών των ανθρώπων. Τόσο ο Σεμπά όσο κι ο Ερνάνη δήλωσαν χαρούμενοι που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αυτή, υπογραμμίζοντας ότι η προσφορά και η αγάπη δε γνωρίζει από διακρίσεις.