Έφτασε η μεγάλη ώρα για το Θρύλο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης αγωνίζεται κόντρα στην Άντερλεχτ (20:00, OTE SPORT 2) και θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους «32» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» φορούν και πάλι το ευρωπαϊκό τους κοστούμι και ετοιμάζονται να δώσουν μία ακόμα παράσταση. Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αποψινό αγώνα, με τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο Ιβηρας στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως ο Θρύλος θα παραταχθεί με πρωταρχικό του στόχο τη νίκη, που θα του ανοίξει ορθάνοιχτο το δρόμο για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Η τεχνική ηγεσία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν υπερήφανους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Πηγή: gavros.gr