Επίσκεψη του Ολυμπιακού στον Σύλλογο Ελπίδα (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα του Ολυμπιακού, παρουσία του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφτηκε τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και όπως συνηθίζει να κάνει, βοηθά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της Ελλάδας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού λοιπόν ήταν όλη εκεί. Οι παίκτες, αλλά και το τεχνικό τιμ, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μοίρασαν χαρά και ελπίδα στα παιδιά, με τον πρόεδρο να αναφέρει πως ο Θρύλος θα σταθεί δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

«Βρισκόμαστε εδώ, στον σύλλογό σας, για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας, το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας κ. Βαρδινογιάννη, εσείς και οι συνεργάτες σας. Θέλω να σας πω ότι κάθε χρόνο που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά αυτό που θα αναφέρουμε, είναι η πρόοδος που γίνεται κάθε χρόνο στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ». Αυτό δίνει ελπίδα και κουράγιο και θα είμαστε δίπλα σας για να στηρίξουμε αυτόν τον αγώνα που κάνετε, αυτό το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας. Για μια ακόμα φορά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε την υγεία μας. Θα είμαστε κοντά σας για να στηρίξουμε αυτό το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη στέκεται για μια ακόμα φορά λοιπόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος το δείχνει έμπρακτα και συνεχώς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Πηγή: gavros.gr