Η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού για το 2016!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διατήρησε τις συνήθειες του 2015 ο Ολυμπιακός που συνέχισε και μέσα στο νέο έτος το νικηφόρο σερί της περασμένης χρονιάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος, μπλόκαραν από την τακτική του Πανιωνίου, όμως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν τα γκολ που ήθελαν για να φτάσουν στο τελικό 3-1 και την 16η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, επίδοση-ρεκόρ που ισοφαρίζει εκείνη της ομάδας του Τροντ Σόλιντ την περίοδο 2005-06.

Τσόρι (με διαμαρτυρίες για οφσάιντ), Πάρντο (η χρυσή αλλαγή του Σίλβα) και Ιντέγε τα γκολ των Πειραιωτών, ο Ρισβάνης είχε ισοφαρίσει για τους Νεοσμυρνιώτες.

Το ματς

Στη Νέα Σμύρνη οι παίκτες του Πανιωνίου έδειξαν αποφασισμένοι να σταματήσουν το σερί νικών του Ολυμπιακού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε το πλάνο για να το καταφέρει. Οι «κυανέρυθροι» κάλυψαν  τους χώρους με επιθετική άμυνα.

Το ματς κρίθηκε τη στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να πλαισιώσει τους διακριθέντες Ντουρμάζ και Φορτούνη με τον Πάρντο που καθόρισε το παιχνίδι με την παρουσία του. Ο Κολομβιανός μπήκε στο γήπεδο, πέτυχε ένα τέρμα (73’) κι ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι το «Φόρτου» και έξι λεπτά αργότερα «έφτιαξε» εκείνο με το οποίο ο Ιντέγε διαμόρφωσε το τελικό 3-1.