Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 74-62: Της έσπασε τον τσαμπουκά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο εξαιρετικός Ολυμπιακός έκανε την Μπαρτσελόνα να φαίνεται χαμηλό εμπόδιο στην πρεμιέρα του top-16 της Ευρωλίγκας. Παίρνοντας σκορ και βοήθειες από όλους τους παίκτες του, ο πρωταθλητής Ελλάδας επικράτησε δίκαια με 74-62. Δυναμική επανεκκίνηση από τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη.

Για την πρεμιέρα του TOP-16 της Euroleague, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στον όμιλο, καθώς νίκησε την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ με σκορ 74-62, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί επικράτηση του απέναντι στους Καταλανούς και η πρώτη ιστορικά για τους ερυθρόλευκους στο TOP-16 απέναντι στους "μπλαουγκράνα".

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα έχοντας για όπλα τους την πιεστική άμυνα, την κυριαρχία στα ριμπάουντ, αλλά και τον εξαιρετικό Βασίλη Σπανούλη (11π, 9ασ) που φώναξε "παρών". Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επέβαλαν τον ρυθμό τους από την δεύτερη περίοδο έως και το τέλος της αναμέτρησης, κάνοντας ό,τι ήθελαν στο παρκέ, με τους Καταλανούς να... εγκλωβίζονται στο παιχνίδι των γηπεδούχων.