ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Υποδέχεται τον Ηρακλή σήμερα στο Καραϊσκάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σ' ένα παιχνίδι που αναμφίβολα ξυπνά μνήμες, καθώς η προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες ήταν τον Γενάρη του 2011.

Εχουν περάσει δηλαδή σχεδόν πέντε χρόνια από το τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Σούπερ Λίγκα.

Σ' εκείνο το ματς στις 5 Ιανουαρίου του 2011 (πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου) ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει τη νίκη με 2-0 χάρη σε γκολ του Νταβίδ Φουστέρ και του Μάρκο Πάντελιτς. Οι πρωταθλητές Ελλάδος στοχεύουν σήμερα στην επέκταση του νικηφόρου σερί τους στο πρωτάθλημα καθώς αν επικρατήσουν θα μετρούν δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά ότι κάποιοι παίκτες χρειάζονται ανάσες, έχοντας συνεχόμενες συμμετοχές σε δύσκολα παιχνίδια, και γι' αυτόν τον λόγο σκοπεύει να ξεκουράσει κάποιους εξ αυτών.

Με πίστη και... μηνύματα στο Καραϊσκάκη

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου, θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «κυανόλευκοι» σε καμία περίπτωση δεν παραγνωρίζουν τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό, αισιοδοξούν όμως ότι μπορούν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, πάντως, έστειλε το δικό του... μήνυμα στους Κερέμ Μπουλούτ, Καρλίτος και Νίκο Ζιαμπάρη, καθώς τους απέκλεισε από την αποστολή χωρίς να έχουν πρόβλημα τραυματισμού. Για τον Ελληνα αμυντικό, μάλιστα, αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Αντίθετα, η πολύ καλή εμφάνιση του Χουάντερσον απέναντι στον Ατρόμητο φαίνεται ότι θα του δώσει φανέλα βασικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1ος 27β.) - ΗΡΑΚΛΗΣ (12ος 10β.) 15:00 NOVASPORTS2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, ΣιόβαςΜ Μαζουάκο, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο, Ντουρμάζ, Ιντέγε

Αποστολή: Καπίνο,, Αυλωνίτης, Φινμπόγκασον,.Φουστέρ,, Ερνάνι,, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Ζντίελαρ,

Τιμωρημένοι: -, Απόντες: Ντομίνγκες, Μανιάτης, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Πουλίδο

ΗΡΑΚΛΗΣ (4-2-3-1): Χουάντερσον, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Μακρής, Ρομάνο, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Βέλλιος

Αποστολή: Περνίς, Χαντί, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς,.Κάσσος, Τσότρας, Ζαμπάζης,

Τιμωρημένοι: -, Απόντες: Λάζαρ, Στάμου

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)